-  Vi er sjanseløse

For Burtons midtstopper Darren Tinson (36) handler kampen mot Manchester United på Old Trafford om å begrense nederlaget. Og å få oppleve noe han kan fortelle barnebarna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-  Det er uten tvil det største jeg vil få oppleve som fotballspiller. Jeg har allerede sommerfugler i magen, sier Tinson til Dagbladet.

-  Hva gleder du deg mest til?-  Sluttsignalet. Neida, jeg bare tuller. Jeg håper de stiller med sitt aller sterkeste mannskap. Da får jeg noe å fortelle barnebarna om.

Darren Tinson jobber som fysioterapeut til vanlig, og trener tre ganger i uka. Det holdt i massevis til å temme spillere som Wayne Rooney, Ronaldo, Louis Saha og Ole Gunnar Solskjær da Burton holdt United til 0- 0 i FA-cupens tredje runde. Foran 6191 tilskuere på Pirelli Stadion søndag 8. januar feiret Burton-spillerne vilt ute på banen da dommeren blåste av kampen - og viftet med ferdig opptrykte skjerf med påskriften «We\'re going to Old Trafford!»

-  Solskjær strevde litt

På Old Trafford i morgen forventer han en annen dans.

-  Vi må forsøke å ikke slippe inn et tidlig mål. Gjør de det vil selvtilliten deres vokse enormt, og da er det bare et spørsmål om hvor mange de scorer. Jeg håper vi klarer å holde buret reint de første 15-20 minuttene, sier Tinson.

Ole Gunnar Solskjær var Uniteds kaptein da lagene møttes på Pirelli Stadion, men var tydelig rusten. Tinson ble heller ikke videre imponert av nordmannen.

-  Solskjær har hatt en fantastisk karriere, og kom nettopp tilbake etter to år med skader. Men for å være ærlig forventet jeg mer fra ham. Han spilte kant, gjorde han ikke? Det var kanskje derfor han strevde litt. Men vi lot ingen av dem spille godt, sier midtstopperen og ler. Han vil ikke si hvor mye han tjener på å spille i Burton.

 JEVNT: Uavgjort mellom Darren Tinson (t.v.) og Burton mot Louis Saha og Manchester United i første møte. I morgen er det retur på Old Trafford. Foto: AP/Dave Thompson
JEVNT: Uavgjort mellom Darren Tinson (t.v.) og Burton mot Louis Saha og Manchester United i første møte. I morgen er det retur på Old Trafford. Foto: AP/Dave Thompson Vis mer

Rio Ferdinand er forøvrig Uniteds best betalte med nesten 60 millioner kroner i årslønn.

-  1-0 til oss

-  Han tjener nok mye mer i uka enn jeg gjør på ett år, sier Tinson.

Som har null tro på at Burton kan ydmyke United i deres egen lekestue:

-  Nei, det har jeg ingen tro på. Vi er nok sjanseløse, det handler om å ikke bli slått for kraftig.

-  Så hva vil være et godt resultat for Burton?Tinson drar litt på det. Så begynner han å flire.

-  Et godt resultat vil være 1- 0 til oss, og at jeg scorer. Det ville være en drøm som gikk i oppfyllelse.