Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vi er tilbake!

Dagbladet.no beklager tekniske problemer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Litt over halv tolv i formiddag gikk Dagbladet.no ned. Først litt over klokka to i dag var siden oppe igjen.

Norwegian.no og Sesam.no er blant nettstedene som ble rammet av det samme problemet. Firmaet Basefarm drifter dataservene til alle disse nettstedene. Da strømmen gikk i et av deres tekniske rom var det full stans på nettsidene.

- Det har vært et kjempemessig strømbrudd i et maskinrom. Det er et veldig teknisk problem, sa Grethe Viksaas, daglig leder i Basefarm, til Aftenposten.no tidligere i dag.

Hun beklager det som har skjedd, men kan foreløpig ikke si noe om årsaken.

Budstikka.no og A-pressens nettaviser var blant andre sider som var nede.

I tillegg var mobiltelefonene til politiet og forsvaret ubrukelige i over en time i formiddag. Ventelo hadde problemer med mobilnettet og 80.000 kunder ble rammet.

- Dette rammet ikke nødnumre, men det er aldri hensiktsmessig at kunder mister mobilnettet. Særlig ikke sentrale instanser som politiet og forsvaret, sier markedssjef Arne Horvei til vg.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media