- Vi er veldig gode venner

- Jeg har snakket med ham tidligere i dag. Vi er veldig gode venner, sier kronprinsesse Victoria til svenske aviser. Den nye kjæ¦resten er treningsinstruktør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går avslørte den svenske avisa Expressen at Sveriges kommende dronning har fått seg ny kjæreste. Kronprinsesse Victoria (24) var lenge sammen med den svenske rikmannssønnen Daniel Collert. Men kjærligheten tok slutt, og prinsessen har vært single siden.

Sammen med treneren

For noen måneder siden begynte Victoria å trene på treningssenteret Master Training i Stockholm. Der traff hun Daniel Westling (28) fra Ockelbo. Han eier treningssenteret og ble kronprinsessens personlige trener. Ifølge Expressen er de to blitt kjærester.

Svenske aviser traff Victoria i Uppsala der hun skulle avlegge eksamen i går. Kronprinsessen har tatt freds- og konflikthådtering.

- Det har vært veldig interessant, sier hun.

Men pressen var mest opptatt av hvordan det sto til med kjærligheten.

- Det er et privat spørsmål. Jeg kjenner Daniel, han er veldig hyggelig. Men mer vil jeg ikke si. Et sted må man trekke grensen. Jeg vil ikke kommentere mitt privatliv, sa Victoria.

- Jeg er faktisk ganske lei av alle spekulasjonene.

Overfor de svenske journalistene vil hun ikke si om hun fremdeles er singel.

- Jeg vil ikke svare på det spørsmålet. Jeg lyver ikke, sier hun.

Ikke til Rivieraen

Victoria synes at det er vanskelig å ha et forhold til andre mennesker når man ikke får ha forholdet for seg selv:

- Det er strevsom å ha et forhold til noen uansett om det er dyr eller mennesker, eller på vennenivå eller kjærlighetsnivå, når man ikke får ha det for seg selv.

Kronprinsessen sier at den greske prinsen Nikolaus er veldig hyggelig. Det har blitt spekulert i at de to har et forhold, men under bryllupet i Trondheim var det lillesøster Madeleine som flørtet mest med den greske sjarmøren.

På spørsmål om hun skal tilbringe ferien på den franske rivieraen der familien har landsted, er Victoria imidlertid helt klar:

- Det kan du være sikker på at jeg ikke skal. Sier ikke det seg selv? Hvem vil ligge på stranden i bikini med helikoptre i luften og paparazzier utenfor vinduene?

(Dagbladet.no)

FORELSKET: Den svenske kronprinsessen har fått ny kjæreste.