<strong>LETER:</strong> Søkeområdet etter Malaysia Airlines-flyet i Indiahavet har blitt betraktelig innskrenket. Foto: Reuters/Australian Defence Force/Handout via Reuters
LETER: Søkeområdet etter Malaysia Airlines-flyet i Indiahavet har blitt betraktelig innskrenket. Foto: Reuters/Australian Defence Force/Handout via Reuters Vis mer

- Vi er veldig trygge på at signalene kommer fra den svarte boksen

Australias statsminister sier at søkeområdet er innskrenket betraktelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Australske myndigheter er svært sikre på at nye signaler som er plukket opp stammer fra det savnede Malaysia Airlines-flyets svarte boks, opplyser statsminister Tony Abbott.

Statsministeren sier at myndighetene nå har innskrenket søkeområdet betraktelig.

- Området er innskrenket betraktelig fordi vi har fått en rekke signaler, noen av dem for en lengre periode, sier Abbott.

De nye signalene ble fanget opp i samme område vest for Australia der signaler ble oppdaget sist lørdag. Også natt til onsdag ble to signaler med flere minutters varighet, fanget opp. Det gir håp for at det savnede flyet kan bli funnet, og letemannskapene mener de er stadig nærmere å finne flyet.

Men tiden er knapp idet batteriene i de svarte boksene snart er i ferd med å dø ut.

- Vi har kommet til et stadie der signalene fra det vi er veldig trygge på at kommer fra den svarte boksen, har begynt å dø ut. Vi håper vi kan få så mye informasjon som mulig før signalene faktisk slutter å sende, sier Abbott.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer