Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Vi er verdensmestere i offentlig sex

Det går hett for seg i kalde Norge. Ifølge en internasjonal studie har to av tre nordmenn hatt offentlig sex. Det er verdensrekord - iallfall ifølge forlaget Harlequin Romance...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Amerikanske Harlequin Romance har gjennomført undersøkelsen. 66 prosent av de spurte nordmennene oppga at de hadde hatt sex i naturen. Det internasjonale snittet var 41 prosent, skriver nettstedet Wireless Flash.

Stor frihet

Psykolog Elsa Almås tror hun vet hvorfor: - Nordmenn gjør som de vil. Jeg tror imidlertid vi ikke er mer ekshibisjonistiske enn andre. Forklaringen er så enkel som at det er god plass i Norge.

- Det er for eksempel flere i Nord-Norge som sier de har hatt sex offentlig enn ellers i landet. Offentlige steder i Norge kan i stor grad være private, sier Almås til Nettavisen.

Sex i bilen

Undersøkelsen som er gjennomført i 20 land, viser store variasjoner. Ikke overraskende oppgir 80 prosent av amerikanerne at de har hatt sex i bil. Bare 16 prosent av japanerne oppgir dette.

Undersøkelsen viser også at 73 prosent av danskene synes heller lite om å gripe tak i partnerens bakdel offentlig, mens bare seks prosent av japanerne sier seg enig i dette.

JA VI ELSKER DET: De hadde vanskelig for å holde seg, de to som fant seg en plett 100 meter fra teknomusikken på Quart-festivalen i 1997, med båtfolk og festivaldeltakere som potensielle tilskuere.
Hele Norges coronakart