- Vi er villige til å dø

Iransk general avviser nedtrapping i aksjonene mot demonstrantene i Iran.

OFRER SEG: Myndighetenes soldater er villige til å ofre seg sine liv for jobben. Dette er et bilde av Irans anti-opprørspoliti. Foto: AP Photo/Vahid Salemi/Scanpix
OFRER SEG: Myndighetenes soldater er villige til å ofre seg sine liv for jobben. Dette er et bilde av Irans anti-opprørspoliti. Foto: AP Photo/Vahid Salemi/ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Myndighetenes soldater er villige og klare for å ofre sine liv, sier general Sayyed Hassan Firouzabadi, i stedet for å trappe ned sine aksjoner mot demonstrasjonene i etterkant av landets godt omtalte presidentvalg.

- Noen tror det å demonstrere og rope sine slagord til oss vil knekke oss. Vi er klare for å ofre våre liv, som vi gjorde under krigen mellom Iran og Irak, sa han til det statsstyrte nyhetsbyrået Fars News Agency, ifølge CNN.com.

Myndighetene i Iran har aksjonert mot iranske demonstranter i protestene som kom i etterkant av valget 12. juni, der president Mahmoud Ahmadinejad over Mir Hossein Moussavi. Protestene var en reaksjon på at det ble mistenkt valgfusk fra blant annet Moussavi.