- Vi får meldinger om funn hele tida

Men funnene har ikke ført politiet nærmere Sigrid Giskegjerde Schjetne (16).

- GOD FRAMDRIFT: Innsatsleder Thor Langli sier det er god framdrift i søkene, men at de mange gjenstandene som blir funnet i området ikke har ført til noe gjennomslag i saken. Foto: Håkon Eikesdal
- GOD FRAMDRIFT: Innsatsleder Thor Langli sier det er god framdrift i søkene, men at de mange gjenstandene som blir funnet i området ikke har ført til noe gjennomslag i saken. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På grunn av den lange tida som har gått siden 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne nærmest sporløst forsvant natt til søndag, etterforsker nå politiet saken som en kriminalsak.

- På bakgrunn av den tiden som har gått, to og et halvt døgn, frykter vi at det har skjedd noe kriminelt med Sigrid, men vi håper vi tar feil, sa politinspektør Hanne Kristin Rohde, sjef ved volds- og seksualforbrytelseseksjonen i Oslo politidistrikt under pressebriefen tidligere i dag.

Politiet ber føreren av en bil som ble observert ved Østensjø barnehage i Låveveien cirka klokka 00.15 natt til søndag om å melde seg. Bilen skal ha stått parkert med lysene på, og har kjørt bortover Låveveien i retning Håkon Tveters vei. Det var en forbipasserende som så bilen, men han så verken bilfarge eller type.

Sokk Politiet ba også to personer som ble sett med et videokamera i Låveveien. Dette skal ha vært rundt midnatt forsvinningskvelden. Ifølge VG Nett meldte to gutter seg etter kort tid og at de nå skal levere fra seg filmen.

- De to guttene har meldt seg via telefon for politiet og vil bli avhørt i nær fremtid, opplyser Oslo politidistrikt i en pressemelding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer