- Vi føler stor uro knyttet til passasjerenes ve og vel

To SAS-fly skulle reist fra Brussel-flyplassen i dag tidlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): SAS skulle i utgangspunktet hatt to avganger fra Zaventem-flyplassen i den belgiske hovedstaden Brussel i morges.

Et fly skulle til Stockholm klokka 10.00, og et fly skulle til København klokka 10.25.

- Totalt dreier det seg om 100 passasjerer. Hvor mange av disse som befant seg inne på terminalen to til to og en halv time før avgang, vet vi ikke. Ingen av dem skulle til Norge, sier informasjonssjef Knut Morten Johansen i SAS til Dagbladet.

Til sammen skal nå minst 26 mennesker være drept og 155 skadet av terroren i Brussel tirsdag formiddag.

Flere medier har meldt om så mange som 43 drepte i dagens terroraksjoner, men dette er foreløpig ikke bekreftet.

- Føler stor uro Johansen forteller at de ikke har fått noen rapporter om at noen av deres passasjerer er blant de drepte eller skadde etter at minst to eksplosjoner gikk av i flyplassens avgangshall. SAS har imidlertid heller ikke fått bekreftet det motsatte; altså at alle deres passasjerer er uskadd.

- Vi har foreløpig ikke oversikt over hvor mange som reelt befant seg på flyplassen på det tidspunktet det smalt. Vi føler stor uro knyttet til passasjerenes ve og vel, sier Johansen.- Her må vi bare avvente og lytte til myndighetenes informasjon, fortsetter informasjonssjefen.Han forteller at alle fra SAS' personale på flyplassen er i sikkerhet etter eksplosjonene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer