Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Vi forstår det ikke, det er forferdelig

Familien til drapssiktet (21) sjokkert etter drapet på 20 år gammel kvinne i Kristiansand.

Kristiansand, Norway 20110109.
Båren med den avdøde bæres vekk fra åstedet der en kvinne i 20-årene er funnet drept i bydelen Lund i en leilighet i Kristiansand. Politiet har pågrepet en antatt gjerningsmann i en annen leilighet i byen. Omstendighetnene rundt drapet er uklare.
Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix
Kristiansand, Norway 20110109. Båren med den avdøde bæres vekk fra åstedet der en kvinne i 20-årene er funnet drept i bydelen Lund i en leilighet i Kristiansand. Politiet har pågrepet en antatt gjerningsmann i en annen leilighet i byen. Omstendighetnene rundt drapet er uklare. Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KRISTIANSAND (Dagbladet): Mannen som er siktet for drapet på en 20 år gammel venninne i Kristiansand i natt var i ettermiddag ennå ikke avhørt.

21-åringen ble innlagt på Sørlandet sykehus etter at han skadet seg selv da bevæpnet politi kom for å pågripe ham, men tilstanden hans regnes nå ikke som alvorlig.

- Skadene han påførte seg selv ser mindre alvorlig ut enn først antatt, opplyser politistasjonssjef Ole Hortemo ved Agder politidistrikt.

- Uforståelig Dagbladet har i ettermiddag snakket med en representant for familien til den drapssiktede 21-åringen. Han sier familien er rystet og overrasket over det som har skjedd.

- Vi er overrasket og forstår det ikke. Vi forstår ikke hvorfor dette har skjedd, sier familierepresentanten.

Presset på familien er stort. Mens han snakker med Dagbladet ringer telefonen hans flere ganger.

- Det er forferdelig og trist det hele, sier han.

På besøk 20-åringen som ble drept skal ha vært på besøk i 21-åringens leilighet da drapet skjedde. Klokka 03.05 i natt ringte venner av siktede 113 fra leiligheten der kvinnen lå død.

En drøy time seinere fant politiet siktede ved boligen til en slektning, rundt to kilometer fra åstedet.

21-åringen var utendørs da de bevæpnede politimannskapene ankom området.

- I situasjonen der bevæpnet politi kom for å hente ham, forsøkte han å skade seg selv, sier Hortemo, som ikke vil kommentere om 21-åringen var truende overfor politiet.

Kjente offeret Politiet ville i ettermiddag ikke kommentere hvilken relasjon den drepte 20-åringen og gjerningsmannens hadde.

- Offer og gjerningsmann har kjent hverandre i noe tid, det er det vi kan bekrefte, sier Hortemo.

Det skal ha vært flere personer tilstede i leiligheten da kvinnen ble angrepet, men det er uklart om noen var vitne til selve drapet.

- Vi har avhørt flere personer, men vi vil foreløpig ikke kommentere hva som har skjedd i leiligheten. Men vi ser på dette som et drap uten så mange løse tråder. Vi leter ikke etter noen involverte utover siktede, sier politistasjonssjefen.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 572602913


Varnish cache server

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling