- Vi fortsetter til målene er nådd

Israel diskuterer humanitær våpenhvile i Gaza, men statsminister Olmert er mot.

FORTSETTER ANGREP: Tirsdag kveld fortsetter angrepene mot Gazastripen. Her går tre menn i gatene i Gaza by tirsdag. Foto: AP/SCANPIX
FORTSETTER ANGREP: Tirsdag kveld fortsetter angrepene mot Gazastripen. Her går tre menn i gatene i Gaza by tirsdag. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tirsdag fortsatte Israel med luftangrep mot Gazastripen for fjerde dag. En ny bølge bombeangrep ble gjennomført tirsdag ettermiddag, ifølge NTB. Minst én palestiner ble drept og flere titall såret i disse angrepene.

Blant målene som ble angrepet, var et hus på en bondegård i boligområdet al-Mughrara i utkanten av Gaza by. Vitner sa at to raketter traff huset. Da sivile styrtet til for å hjelpe dem som var i huset, traff en tredje rakett.

En politistasjon i Tufa-området i Gaza by, et metallverksted og et meieri i sentrum av byen og flere treningsanlegg tilhørende Hamas? væpnede gren Qassambrigadene ble også truffet av raketter.

Det opereres med noe ulike tall på hvor mange som er drept. Tidligere i dag var antall døde oppgitt til 375. Minst 61 sivile er drept i angrepene etter FNs beregninger, ifølge nyhetsbyrået AP.

To av dem er to palestinske søstre på fire og elleve år ble drept da en israelsk rakett traff en eselkjerre i Beit Hanoun nord på Gazastripen. Ytterligere ti andre palestinere ble også drept i angrepene tirsdag

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer