Utskjelt gruppe:

- Vi fortsetter

Administrator Isabel Olsen Helgesen i Facebook-gruppa «Vi som er totalt imot MDG» ønsker å åpne gruppa igjen så snart som mulig. - Vi har kontroll, sier hun.

SKAL GJENÅPNES: Isabel Olsen Helgesen forsvarer den utskjelte Facebook-gruppa «Vi som er totalt i mot MDG». Foto: Roald Davidsen.

SKAL GJENÅPNES: Isabel Olsen Helgesen forsvarer den utskjelte Facebook-gruppa «Vi som er totalt i mot MDG». Foto: Roald Davidsen.

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Facebook-gruppa «Vi som er totalt imot MDG» har fått hard kritikk de siste dagene. Etter mange stygge kommentarer om politikeren Lan Marie Berg (MDG) måtte administratorene sette gruppa på pause.

En av dem som leder gruppa sier at det var flere ytringer de ikke hadde oppdaget.

- Siden Lan Marie Berg er en framtredende politiker må hun regne med å få litt kritikk, men jeg synes det har gått over streken, sier Isabel Olsen Helgesen (19) til Dagbladet.

De er nå godt i gang med en opprydding for å finne uønskede innlegg. Dette fordi de ønsker å åpne igjen så snart som mulig.

- Det er mye å gå igjennom, siden gruppa er to år gammel, men vi vil åpne så snart som mulig siden det snart er valgkamp. Da trenger folk en støttegruppe.

Onsdag ble det kjent at Oslo politidistrikt iverksetter etterforskning av netthetsen MDG-politiker Lan Marie Berg har blitt utsatt for over lengre tid.

Grove meldinger

Totalt fem personer deler på ansvaret for den omstridte gruppa som i skrivende stund har over 63 000 medlemmer. Helgesen har vært med fra start og derfor sett mange innlegg mot Lan Marie Berg i gruppa, men mener det først tok seg kraftig opp for en måneds tid siden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.