Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Vi gjennomgår et helvete

De to 21 år gamle guttene fra Bergen er siktet for massevoldtekt og kidnapping av en jevnaldrende jente. - Vi gjennomgår et sant helvete, sier guttene som insisterer på at seksualakten var frivillig. I dag blir det avgjort om de to skal skal stilles for retten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Dette er et sant helvete. Jeg forstår ikke hvorfor vi blir siktet for voldtekt. Alt som har skjedd har skjedd frivillig, sier en av de siktede til Bergensavisen.

Lørdag formiddag ble de to arrestert av politiet og kjørt til den lokale politistasjonen i Akron i Ohio. Der ble de kjent med den alvorlige siktelsen, som anklager de to for henholdsvis tre og to voldtekter og kidnapping.

Pub-besøk

Bergensguttene studerer og spiller fotball ved University of Akron. Ifølge Bergensavisa skal episoden ha skjedd sist fredag etter et pub-besøk med lagkameratene. Der traff de den 21 år gamle jenta. Sammen med venninnen og en gutt fra New Zealand ble hun med hjem til bergensernes leilighet. Ifølge jenta ble hun her holdt fanget i leiligheten i nærmere to timer mens guttene gjennomførte i alt seks voldtekter. I politirapporten står det blant annet: 'Kvinnen ble tvunget til seksuell omgang.'

- Frivillig sex

Men guttenes advokat, Thomas Adgate, har en annen forklaring:

- 21-åringen sjekket opp guttene, hun ble med dem tilbake til leiligheten, de hadde sex. Helt frivillig fra begge parter. Og nå lyver hun. Det er alt.
Adgate sier også dette om jenta:

- Hun erkjent for å ha en spesiell forkjærlighet for fotballspillere.

Det blir i dag avgjort om guttene skal stilles for retten eller ikke.

De risikerer begge opptil 40 år fengsel dersom de blir funnet skyldige.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling