- Vi gråter med dere

Blomsterhavet vokser utenfor boligen på Eiksmarka i Bærum hvor Johanne Zhangjia Ihle-Hansen (17) ble funnet drept på lørdag.

BLOMSTER: Nærmiljøet har lagt ned blomster utenfor huset der Johanne Zhangjia Ihle-Hansen (17) ble drept i Bærum på lørdag. Hennes stebror, Philip Manshaus, er siktet for drapet. Foto: John T. Pedersen
BLOMSTER: Nærmiljøet har lagt ned blomster utenfor huset der Johanne Zhangjia Ihle-Hansen (17) ble drept i Bærum på lørdag. Hennes stebror, Philip Manshaus, er siktet for drapet. Foto: John T. Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BÆRUM (Dagbladet): Mandag kveld var Dagbladet utenfor huset på Eiksmarka i Bærum der Johanne Zhangjia Ihle-Hansen (17) ble funnet drept lørdag. Flere kom og gikk utover kvelden for å legge ned sine hilsener, blomster, brev og lys til familien.

«Vi gråter med dere. Kjærlighet og styrke sendes til dere med varme tanker», står det i et av brevene som ble lagt igjen utenfor familiens bolig på Eiksmarka i Bærum.

Det er hennes stebror, Philip Manshaus (21), som er siktet for terror, som omfatter drap og drapsforsøk. Drapet på Johanne Zhangjia Ihle-Hansen ryster lokalmiljøet i Bærum.

- Vi opplever sjokk og vi kjenner tragedien veldig nært, sier moren til en av jentas klassekamerater.

- Alle kjenner at dette er veldig vondt og nært og vi har alle behov for trøst. Vi som kjenner det så nært, føler jo det er rart at dette blir omtalt som en terrorsak. Vi kjenner jo veldig på den tragedien som noe som skjedde her blant oss.

Dette kom som lyn fra klar himmel, sier hun og legger til at de blir stående igjen med utrolig mange spørsmål.

Trygt og fint nærmiljø

Blomsterhavet utenfor boligens gjerde på Eiksmarka vokste utover kvelden, og mange la igjen rørende hilsner til familien:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer