Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Vi hadde frivillig sex, hevder voldtektssiktet (18)

Kvinne (21) anmeldte overgrep på nattklubbtoalett. To kamerater av siktede til avhør mandag.

 SIKTET FOR VOLDTEKT:  En 18-åring er utpekt, pågrepet og siktet for voldtekt på utestedet Temptation i Pilestredet 9 i Oslo sentrum natt til lørdag.- Han stiller seg fullstendig uforstående til voldtektssiktelsen, sier forsvareren, advokat Torgeir Falkum. Foto: JACQUES HVISTENDAHL/DAGBLADET
SIKTET FOR VOLDTEKT: En 18-åring er utpekt, pågrepet og siktet for voldtekt på utestedet Temptation i Pilestredet 9 i Oslo sentrum natt til lørdag.- Han stiller seg fullstendig uforstående til voldtektssiktelsen, sier forsvareren, advokat Torgeir Falkum. Foto: JACQUES HVISTENDAHL/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 18 år gammel mann er pågrepet av politiet og siktet for voldtekt av en 21 år gammel kvinne på et utested i Oslo sentrum natt til lørdag.

18-åringens forsvarer, advokat Øystein Storrvik, møtte sin klient søndag før han dro på annet oppdrag utenbys.

- Han har fortalt at de hadde frivillig sex, sier Storrvik til Dagbladet.

Advokat Torgeir Falkum ved samme advokatkontor fulgte opp politiavhørene med 18-åringen seinere søndag

- 18-åringen stiller seg fullstendig avvisende til voldtektssiktelsen, sier advokat Falkum til Dagbladet søndag kveld etter å ha blitt orientert om politiets etterforskning og hatt en lengre samtale med den ustraffede 18-åringen.

Forsvareren vil ikke kommentere om 18-åringen og den 21 år gamle kvinnen har hatt sex.

Kamerater til avhør 18-åringen ble pågrepet ved 20.30-tiden lørdag.

- Han erkjenner ikke straffskyld, og har avgitt en helt annen forklaring om det som har skjedd enn det fornærmede har, sier politiadvokat Cecilie Schløsser Møller.

Hun opplyser at politiet kjenner identiteten til  to menn som var sammen med den påståtte gjerningsmannen på utestedet, de er kalt inn til avhør mandag.

 - Vi har kontakt med dem, og de ønsker å forklare seg. Vi gjør ikke videre vurderinger i saken før de to er avhørt, sier Schløsser Møller.

- Usannsynlig - Det er ting i etterforskningen som etter min mening gjør det lite sannsynlig at min klient har begått en voldtekt. Mer kan jeg ikke kommentere saken nå, sier advokat Torgeir Falkum.

Ifølge politiadvokat Cecilie Schløsser Møller i Oslo politidistrikt kjente ikke kvinnen og den voldtektsiktede 18-åringen hverandre fra før, men de skal ha hatt kontakt på utestedet tidligere på kvelden.

- Min klient erkjenner at han har vært på samme utested denne kvelden, sier advokat Falkum.

Den 21 år gamle kvinnen skal ha kommet til utestedet Temptation i Pilestredet 9 - et steinkast fra Oslo tinghus - sammen med en venninne og hennes kjæreste like før midnatt natt til lørdag.

På toalett Mens de to vennene var ute på gata og luftet seg, skal kvinnen etter egen forklaring ha blitt truet inn på et toalett og blitt voldtatt.

Hun skal ha merket seg fornavnet på den anmeldte overgriperen mens han satt ved samme bord på utestedet.

Kvinnen var på voldtektsmottaket på legevakta samme natt, og politiet sikret også spor på utestedet samme natt
 

 ULIKE FORKLARINGER:  Den 21 år gamle kvinnen og den siktede 18-åringen har avgitt ulike forklaringer, sier
politiadvokat Cecilie Schløsser Møller. 
Foto: MORTEN HOLM/SCANPIX
ULIKE FORKLARINGER: Den 21 år gamle kvinnen og den siktede 18-åringen har avgitt ulike forklaringer, sier politiadvokat Cecilie Schløsser Møller. Foto: MORTEN HOLM/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media