Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Vi hadde spart i to år til denne skoleturen

Elevene fra Jevnaker skole er fryktelig skuffet.

SKUFFET: Elevene ved Jevnaker skole skulle reist til Krakow i dag, men kommer seg ikke av gårde. Maren Larsson Hammerstad (15), Pernille Olsen (15) og Martine Bjelland (15) er skuffet. Foto: Øistein Norum Monsen.
SKUFFET: Elevene ved Jevnaker skole skulle reist til Krakow i dag, men kommer seg ikke av gårde. Maren Larsson Hammerstad (15), Pernille Olsen (15) og Martine Bjelland (15) er skuffet. Foto: Øistein Norum Monsen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||GARDERMOEN (Dagbladet): Asken fra vulkanutbruddet på Island har skapt store frustrasjoner på Oslo lufthavn Gardermoen.
Elevene fra 10.klasse på Jevnaker skole i Oppland skulle ha dratt på en etterlengtet skoletur til Krakow i dag. Flyet skulle ha gått klokken 10.40, men det ble ikke noe av.

- Vi har spart i to år til denne klasseturen. Det er skikkelig leit at den ikke ser ut til å bli noe av, sier Martine Bjelland (15).

- Jeg håper ikke alt har vært bortkastet, sier Maren Larsson Hammerstad (15).

Hun og de andre elevene hadde gledet seg veldig til å komme seg unna klasserommet for noen dager. Hele skoleklassen står pakket og klar på Gardermoren. Når Dagbladet møter dem, har de ikke fått noen informasjon om hva som skjer med billettene eller om de kan få dra dagen etter.

Opplegget for turen ned til den minste detalj var nøye planlagt på forhånd, forteller lærer Marianne Sten.

- Vi hadde omvisning, overnatting og mat helt klart. Til og med dessert var planlangt, sier Sten oppgitt.

Nå håper hun klassen får booket om billettene og at de kommer seg til Krakow i morgen.

- Vi skulle blant annet se på konsentrasjonsleirer fra den andre verdenskrig. Jeg håper vi kan dra i morgen eller en annen dag, sier Pernille Olsen (15).

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!