- Vi håper å bli sjekket ut av saken

Nordmannen (49) og hans kjæreste (24) sier til Dagbladet at de håper de raskt blir sjekket ut av saken, slik at politiet kan jakte på de riktige drapsmennene.

- VIL SAMARBEIDE: Nordmannen (49) og hans fillippinske kjæreste (24) sier de håper å bli raskt sjekket ut av saken, slik at politiet kan få tatt de som faktisk står bak, forteller paret. Foto: Dagbladet
- VIL SAMARBEIDE: Nordmannen (49) og hans fillippinske kjæreste (24) sier de håper å bli raskt sjekket ut av saken, slik at politiet kan få tatt de som faktisk står bak, forteller paret. Foto: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den 49 år gamle nordmannen som i går ble arrestert i forbindelse med drapet på 6 år gamle Ellah Joy Pique på øya Cebu på Fillippinene, blir sittende i politiets varetekt til i morgen.

I morgen vil det bli vurdert om mannen skal fremstilles for en dommer.

Det opplyser Utenriksdepartementet til Dagbladet.

- Vi har nå fått tilbakemelding fra vår konsul som har besøkt nordmannen. Han får nå advokatbistand, sier kommunikasjonsrådgiver Frode Overland Andersen i DU til Dagbladet.

Avviser Dagbladet møtte i kveld (lokal tid) det pågrepne paret på politistasjonen i Cebu på Fillippinene. De stiller seg fullstendig uforstående til anklagene de har blitt møtt med.

- Vi hadde i lang tid planlagt å reise til Hong Kong for å forlove oss og for å feire en herlig Valentine´s Day. Jeg ventet på at min kjæreste skulle få passet sitt da vi ble plutselig ble stanset, sier nordmannen til Dagbladet.

Mannen er hobbyfotograf og sier at han tok masse bilder den aktuelle dagen drapet skal ha skjedd - den 8. februar.

- Vi ønsker å samarbeide med politiet og legge til rette slik at vi raskt kan bli sjekket ut av saken, slik at politiet kan konsentrere seg om å ta de som faktisk står bak denne grusomme handlingen, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer