OBDUSERT?: Etter at den avsatte libyske lederen Muammar Kadhafi ble pågrepet og drept, fraktet opprørsstyrker kroppen til et fryserom i Misrata. Fredag sa en Libysk kommenadant at Kadhafi kropp ville bli gravlagt innen 24 timer, slik muslimsk sedvane krever.Foro: Saad Shalash/REUTERS
OBDUSERT?: Etter at den avsatte libyske lederen Muammar Kadhafi ble pågrepet og drept, fraktet opprørsstyrker kroppen til et fryserom i Misrata. Fredag sa en Libysk kommenadant at Kadhafi kropp ville bli gravlagt innen 24 timer, slik muslimsk sedvane krever.Foro: Saad Shalash/REUTERSVis mer

- Vi har arbeidet hele natten. Vi ble akkurat ferdige

Rettsmedisinere hevder Kadhafis lik er obdusert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De nye opplysningene bekrefter inntrykket av at ulike krefter trekker i svært ulike retninger etter at Libyas tidligere leder ble tatt til fange og drept torsdag.

- Vi har arbeidet hele natten. Vi ble akkurat ferdige, sier en av dem som sier han var med under obduksjonen til Reuters.

Opprørshærens kommandanter sa lørdag at ingen skulle skjære i Kadhafis kropp, og at det ikke ville bli utført noen obduksjon.

Fra overgangsrådets ledelse har signalene vært uklare. De sier at drapet på Kadhafi og omstendighetene rundt pågripelsen skal granskes, men hvem og hvordan det skal gjøres er ukjent.

Den politiske ledelsen har heller ikke kommentert opplysningene om at obduksjonen skal ha funnet sted.

(NTB)