- Vi har åtte dykkere som søker på et konkret område

Politiet utelukker ikke at man kan finne de savnede nordmennene etter flyulykken utenfor Daytona Beach.

SØKER ETTER NORDMENN: Myndighetene i Florida jobber med full styrke for å finne de to savnede nordmennene. Foto: John Luce
SØKER ETTER NORDMENN: Myndighetene i Florida jobber med full styrke for å finne de to savnede nordmennene. Foto: John LuceVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

DAYTONA BEACH/OSLO (Dagbladet): Med en gang sola sto opp i New Smyrna Beach i Florida i dag fortsatte myndighetene søket etter de to nordmennene, én instruktør og én elev ved East Phoenix Aviatio. De to er fryktet omkommet etter at de styrtet 150-200 meter utenfor kysten av New Smyrna Beach natt til i går klokka 00.30 norsk tid.

- Vi har åtte dykkere og fire båter i vannet, og bruker også sonar i søket. Men vi har hittil ikke funnet flyet, og det er bare deler som har blitt skylt i land, sier talskvinne Priscilla Ress ved Sheriff-kontoret i Volusia fylke. Også dykkere fra Seminole fylke bistår i søket.

- Vi søker på et konkret område der man tror flyvraket kan ligger, og fokuserer på å finne det om kort tid, sier Ress, men understreker at det er vanskelig å si når man kan forvente funn.

Myndighetene utelukker ikke at man kan finne vraket i dag, men understreker at det er umulig å vite.

Vrakdelene og de personlige eiendelene til de to nordmennene har drevet i land. Blant annet har man funnet et studentbevis, kredittkort og en instruksjonsbok.

Ifølge Daytona Beach News-Journal skal vrakdeler fra flyet ha dukket opp i nærheten av Ponce de Leon-fyret rundt 15 km nord for stedet politiet mener flyet styrtet.