- Vi har den tøffeste forhandleren

Frp-leder Siv Jensen advarer sine borgerlige partnere.

STOLT: Siv Jensen fikk seierskyss av en stolt mamma, Monica Kjelsberg, i går kveld. - Siv er ei tøff jente, det vil Erna Solberg få merke, sier hun. Foto: Anita Arntzen.
STOLT: Siv Jensen fikk seierskyss av en stolt mamma, Monica Kjelsberg, i går kveld. - Siv er ei tøff jente, det vil Erna Solberg få merke, sier hun. Foto: Anita Arntzen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Vi har de tøffeste velgerne, de tøffeste tillitsvalgte, de tøffeste folkevalgte, de tøffeste vaffelstekerne. Jeg skal dele en hemmelighet med dere: Jeg tror vi har den tøffeste forhandleren også, sa Siv Jensen da hun ble hyllet av jublende partifeller seint i går kveld.

Frp-avtrykk - Fantastisk, en helt strålende historisk dag, der vi kan komme i regjering for første gang, sier Siv Jensen til Dagbladet.

Hun understreker viktigheten av å forhandle godt.-Det er avgjørende for at vi får satt vårt fotavtrykk på den politiske plattformen.

Morna, Jens På sitt partilederkontor på Stortinget, bare et steinkast unna utestedet Ballroom, der Fremskrittspartiets arrangerte sin valgvake, hadde Siv Jensen sittet sammen med sine nærmeste politiske rådgivere og analysert valgresultatene etter hvert som de tikket inn.

Fire minutter over halv elleve seinere entret Siv Jensen scenen til stående ovasjoner fra en fullsatt sal.

- Har dere det bra, ropte hun ut og fikk svaret hun ønsket.- Jeg har gledet meg lenge til å si det jeg skal si nå: Morna, Jens!

Siv Jensen takket sine valgkampmedarbeidere for innsatsen.- Vi kom fra 11,4 prosent i 2011. Vi er landets tredje største parti og ligger an til å gjøre det tredje beste valget i Fremskrittspartiets historie. Jeg har hatt en god følelse under hele valgkampen og er ikke overrasket over framgangen, sier Siv Jensen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer