Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Vi har egentlig ingen holdepunkter

Politiet trapper opp letingen etter jenta (17) som forsvant fra sitt hjem i Bergen i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I hele natt har store styrker lett etter ei jente på 17 år som i går kveld ble meldt savnet fra bydelen Fana i Bergen.

- Vi har egentlig ingen holdepunkter å gå etter, sier operasjonsleder Ole Jakob Malmo ved Hordaland politidistrikt til Dagbladet.

- Ikke sett siden Jenta skal ha blitt meldt savnet av sine foreldre ved 23-tida i går kveld. Ifølge politiet forlot hun hjemmet i 20-tida.

- Ingen har sett henne siden. Nå søker vi for fullt i området, sier etterforskningsleder Per Størksen ved Bergen Sør politistasjon til Bergens Tidende.

Leteaksjonen pågår i området Hjellestad, Blomsterdalen, Grimseid og Hordnesskogen.

- Vi leter først og fremst i området rundt hennes bopæl, sier Malmo til Dagbladet.

Trapper opp Redningshunder, Røde Kors og mannskap fra politiet har i natt deltatt i leteaksjonen. I dag tidlig ble også Sivilforsvaret bedt om å bistå.

- Et Sea King helikopter gjorde søk i natt, uten resultat, sier Malmo.

Politiet i Hordaland har bedt om bistand fra politiets helikopter.

- Men det er uvær på fjellet, så det kommer ikke over, sier Malmo.

Setter inn dykkere Ifølge BT ble det gjort en peiling av jentas mobil klokka 01.15. Tidligere har det vært motstridende meldinger om utfallet. Ifølge BT er mobilen peilet til et område ved Grimseidvannet og Skagevegen.

- Det er et såpass sikkert utgangspunkt at vi har satt inn søk etter henne der. Vi har ikke vurdert dykkere ennå, men luftambulansen søker rundt vannet. Sivilforsvaret skal ut med båter og søke langs strandsonen og lete langs stier i Hordnesskogen, sier innsatsleder Bjørn Atle Austevoll til bt.no.

Jentas egen skoleklasse deltar i letingen.