- Vi har fått et klarere bilde av bilen

Politistasjonssjef Bjørn Berntsen i Kongsvinger sier de har fått en rekke tips i saken.

KONGSVINGER: Politistasjonssjef i Kongsvinger, Bjørn Berntsen, sier til Dagbladet i kveld at de har fått en rekke tips fra publikum etter at Rajana (6), Somaja (8) og faren Mansur Mahashev ble etterlyst i media. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
KONGSVINGER: Politistasjonssjef i Kongsvinger, Bjørn Berntsen, sier til Dagbladet i kveld at de har fått en rekke tips fra publikum etter at Rajana (6), Somaja (8) og faren Mansur Mahashev ble etterlyst i media. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONGSVINGER (Dagbladet): Politistasjonssjef Bjørn Berntsen i Kongsvinger opplyser til Dagbladet ved 22-tida i kveld at politiet har fått en rekke interessante tips etter at de to jentene og faren ble etterlyst i media i ettermiddag.

- Blant annet har vi nå fått et klarere bilde av hva slags bil barna forsvant i.Vi søker fortsatt etter en sølvgrå bil, muligens en Toyota. Men vi har ikke fått tips fra noen som har sett bilen etter at den forsvant fra skolebussen utenfor Kongsvinger, sier Berntsen.

Mye av den tekniske etterforskningen er nå overlatt til Oslopolitiet, fordi jentene har vokst opp på Grorud.

Anmeldt for omsorgssvikt Mansur Mahashev er under etterforskning av politiet i Oslo, etter at barnevernet i Grorud bydel har anmeldt han. Det er ikke riktig som Dagbladet fikk opplyst, og skrev i går, at det er tatt ut tiltale mot ha etter anmeldelsen.

Jourhavende jurist Trine Bingeland ved Stovner politistasjon bekrefter overfor Dagbladet at saken fortsatt er til etterforskning. 

- Jeg kan bekrefte at vi bistår kongsvingerfaren, og at barnevernssaken skulle opp i Fylkesnemnda denne uka med spørsmål om omsorgsovertakelse. Ut over det kan jeg ikke kommentere saken nå, sier advokat John Christian Elden til Dagbladet seint i kveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer