- Vi har fortsatt ikke fått lov til å se sønnen vår. Vi skjønner ikke hvorfor

Foreldrene til drepte Ahmed Hassan snakker ut.

VISER FRAM BILDET AV AHMED: Ahmeds lillebror Abdirahman og hans far Mohamed Hassan viser bildet av sønnen som ble Anton Lundin Pettersons andre offer. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
VISER FRAM BILDET AV AHMED: Ahmeds lillebror Abdirahman og hans far Mohamed Hassan viser bildet av sønnen som ble Anton Lundin Pettersons andre offer. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TROLLHÄTTAN (Dagbladet): - Vi visste ikke at det var siste gang vi skulle få se Ahmed i live, sier pappa Mohamed Hassan til Dagbladet.

Torsdag morgen opplevde han og kona Kiin alle foreldres mareritt: De mistet et barn. 15 år gamle Ahmed Hassan ble knivstukket og drept på skolen der han hadde gått det siste året.

Mamma Kiin ble gjenforent med sønnen for tre år siden. Hun kom til Sverige fra Somalia og etterlot seg sin eldste sønn i Somalia. Hun måtte vente i fem år før hun fikk se sønnen sin igjen. 

- Jeg er ikke sint på det terroristen har gjort, men jeg er sint og frustrert over at jeg ikke får se sønnen min igjen, sier hun.

Fotballinteressert og skoleflink Ahmed var den tredje og den eldste sønnen i en søskenflokk på åtte. Han var det eneste barnet i familien som gikk på Kronan skole. Resten av søsknene gikk på en barneskole i nærheten av der de bor.

Hans familie beskriver ham som en fotballinteressert gutt som var glad i å gå på skolen.

- Han spilte fotball etter skolen og var den første til å våkne opp for å dra på skolen, sier lillebror Abdirahman (12).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer