- Vi har ikke diskutert pris

Flere ganger har Märtha og Ari vært og sett på den praktfulle eiendommen i Bærum, men huseieren er ikke sikker på om hun vil selge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter litt leting har det nygifte paret funnet drømmehuset i Lommedalen i Bærum. Problemet var bare at huset var bebodd, og eieren hadde ingen planer om å selge, skriver Se og Hør. Det har hun fortsatt ikke, hevder hun overfor NTB.

- Jeg bor der, og har ingen konkrete planer om å gjøre noe annet. Den er ikke lagt ut for salg, sier huseieren.

Hun utelukker imidlertid ikke å selge eiendommen.

- Det er en stor eiendom, og det er mye vedlikehold, sier hun.

Hun vil ikke kommentere hvorvidt hun er i samtaler med paret om et eventuelt salg. Smeland Geelmuyden stiller seg uforstående til Se og Hørs opplysninger om at det er avtalt en pris på 15 millioner kroner.

- Vi har ikke diskutert pris. Det har ikke vært så konkret. Jeg aner ikke hvor de kan ha dette fra, sier huseieren.

Hun vil heller ikke kommentere hvorvidt hun tror et slikt oppslag kan ha følger for et eventuelt salg. Ifølge Se og Hør har paret bladd opp 15 millioner for huset, dobbelt så mye som megleres verdivurdering, ifølge ukebladet.

Ifølge informasjonsrådgiver Sven Gj. Gjeruldsen har ikke prinsessen og Ari bladd opp noe som helst for eiendommen.

- Det er ikke inngått noen avtale om kjøp av bolig til prinsesse Märtha Louise og Ari Behn, sier han til NTB.

Ari og Märtha skal ha vært på privat visning på eiendommen flere ganger, til tross for at den ikke har vært lagt ut for salg.

Hvor de får pengene fra? Ifølge ukebladets hoffeksperter må trolig kong Harald tre økonomisk støttende til for å få huskjøpet i havn.

Selve eiendommen består av flere hus, usjenert beliggende med lite innsyn. Hovedhuset er på 180 kvadratmeter, i tillegg fins det tre andre mindre hus. Ett av dem kan bli skrivestue for Ari, tror Se og Hør. Men foreløpig er ingen kontrakt underskrevet.

Naboene blir Solli gård hvor det etter planen skal bygges hestesenter i regi av sprangrytteren Geir Gulliksen, som også er Märthas gode venn.

TIL BÆRUM: I mai fikk de hverandre i Trondheim. Nå har de fått hus i Lommedalen.
BOLIGEN: Det er denne boligen Ari og Märtha visstnok skal være interessert i.