- Vi har mistet en solstråle

Søsknene til Anne Elisabeth Larsen (32) er i dyp sorg. Natt til lørdag ble hun tragisk revet bort i båtulykken som tok to liv i Kragerø. Fortsatt er mye uoppklart etter hendelsen.

OMKOM: Anne Elisabeth Larsen (32) omkom i båtulykken i Kragerø natt til lørdag. Foto: Espen Schive.
OMKOM: Anne Elisabeth Larsen (32) omkom i båtulykken i Kragerø natt til lørdag. Foto: Espen Schive.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Hun er så høyt elsket som det går an å få bli. Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si. Vi har mistet en elsket engel, sier Thor Johan Larsen til Dagbladet.

Søskenparet Thor Johan Larsen (38) og Gine Margrethe Larsen (24) er i dyp sorg etter at de natt til lørdag mistet sin kjære søster Anne Elisabeth Larsen (32), i en tragisk båtulykke i Kragerø.

Hun satt i en skjærgårdsjeep som krasjet inn i en taxibåt kun 500 meter etter at de forlot kaia, ifølge politiet.

- En elsket solstråle To personer var lenge savnet etter ulykken, men søndag formiddag ble skiensgutten Petter Hagen (34) og Anne Elisabeth funnet på 29 meters dyp ikke langt fra ulykkesstedet. Ifølge obduksjonsrapporten var slagskaden da de traff vannet dødelig, og begge ble umiddelbart slått bevisstløse.

- Dette har kommet veldig brått på oss. Det er en veldig vanskelig tid og den største sorg man kan få. Den lille solstråla vår er så høyt elsket som det går an å bli, sier Larsen.

Han forteller om en familie med et stort samhold og mye kjærlighet. Hun var på mange måter et sentrum i familien med sitt smittende humør.

- Jeg har ikke møtt mange som har den energien hun hadde og hun var ekstremt sosial. Dette er veldig tøft, sier broren.

- Stor sorg Larsen vokste opp i Skien, men bodde i Oslo og jobbet som salgssjef for Petter Stordalen-hotellet The Thief før hun døde. Hun var også en godt kjent blogger og fotograf.

- Dette er utrolig trist. Jeg vil utrykke den dypeste medfølelse med de pårørende, venner og kollegaer, sier Petter Stordalen til Dagbladet.

Daglig leder for The Thief, Espen Karlsen, forteller om en person med mye livsglede.

- Gjorde inntrykk - Alle vi her på The Thief føler sterk sorg over tapet av Anne Elisabeth. Et fantastisk menneske, og en unik og dyktig kollega er borte, sier Karlsen.

Larsen var også tidligere kjæreste med Idol-dommer og artistmanager Jan Fredrik Karlsen.  Karlsen og Larsen gikk fra hverandre i januar i år.

- Hun var et utrolig skjønt og generøst menneske med et stort hjerte, som verdsatte mennesker på en unik måte som gjorde inntrykk. Hennes påvirkning på meg er noe jeg vil bære med meg som et fantastisk minne. Hun var spesiell og gjorde en forskjell. Det er uendelig trist, sier Karlsen til Dagbladet.

- En helt spesiell person 34 år gamle Petter Hagen ble også revet bort i båtulykken natt til lørdag. Skiensgutten jobbet med internasjonale innkjøp i NCC Construcion. Entreprenørselskapet er i dyp sorg etter meldingen om at Hagen døde i ulykken.

DØDE BRÅTT: - Den lille solstråla vår er så høyt elsket som det går an å bli, sier broren til Anne Elisabeth, som natt til lørdag omkom i båtulykken i Kragerø. Foto: Marcel Leilenhof / thethief.com
DØDE BRÅTT: - Den lille solstråla vår er så høyt elsket som det går an å bli, sier broren til Anne Elisabeth, som natt til lørdag omkom i båtulykken i Kragerø. Foto: Marcel Leilenhof / thethief.com Vis mer

- Først og fremst er dette utrolig trist, og et stort tap for NCC. Vår omtanke går til Petters nærmeste, familie og venner, sier Jon Anders Nordahl til Dagbladet.

Han var Petters sjef, og har ikke annet enn lovord å si om 34-åringen.

- Han var en helt spesiell person - en type du bare treffer noen få ganger i løpet av livet. Han var livsglad, en stor humørspreder og en fantastisk kollega.

- Han vil bli dypt savnet, sier Nordah til Dagbladet.

Det er fortsatt usikkert hva som foregikk da båtene kolliderte i høy hastighet cirka klokka 03.30 natt til søndag. Ulykken skjedde mellom Galeiodden på Øya og Midtfjordskjær i Kragerø, omtrent 500 meter fra land.

TAXIBÅTEN: Det var på venstre side like bak baugen at taxibåten ble kjørt i av en skjærgårdsjeep. Foto: Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
TAXIBÅTEN: Det var på venstre side like bak baugen at taxibåten ble kjørt i av en skjærgårdsjeep. Foto: Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer
OMKOMMET: Anne Elisabeth Larsen (32) og Petter Hagen (34) ble funnet omkommet etter båtulykken i Kragerø natt til forrige søndag. Foto: Per Flåthe / Dagbladet.
OMKOMMET: Anne Elisabeth Larsen (32) og Petter Hagen (34) ble funnet omkommet etter båtulykken i Kragerø natt til forrige søndag. Foto: Per Flåthe / Dagbladet. Vis mer