- Vi har mistet tre dyktige ledere

Inger (65), Wenche (44) og Tor (56) var på arbeidsreise for UNN da de omkom i Balsfjord-tragedien.

Foto: HENNING LILLEGÅRD/DAGBLADET
Foto: HENNING LILLEGÅRD/DAGBLADETVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TROMSØ/OSLO (Dagbladet): Tre av de fem omkomne i gårsdagens tragiske ulykke på E8 ved Tromsø arbeidet ved Narvik sykehus.

Inger Larsen (65) og Wenche Astrid Hanssen (44), begge fra Narvik, samt Tor Boye Eklund (56) fra Bjerkvik satt i en minibuss på vei til Narvik, etter en to dager lang ledersamling i Tromsø, da kollisjonen fant sted i går ettermiddag.

- Vi avrundet ledersamlingen med å ønske alle vel hjem og god helg, sier administrerende direktør Tor Ingebrigtsen ved Universitetssykehuset Nord-Norge under en pressekonferanse i 16-tiden.

Kommunens Lene Stene Salberg sier det fort ble klart at tre av UNNs egne ansatte var blant de døde. «Hjelperne måtte hjelpes», fortsetter hun.

- Vi har mistet tre dyktige ledere. Inger Larsen var leder for medisinsk avdeling, og en stor del av vår virksomhet. Tor Eklund var leder for teknisk seksjon, og sørget for at driften av bygningen fungerte. Wenche Hanssen var leder for felles kontaktsenter, og hadde et ansvar i hele UNN-organisasjonen, sier Ingebrigtsen.

- De omkom i arbeidsreise i vår bil, det gjør det ekstra tungt, sier Ingebrigtsen.