- Vi har mistet troen på politiet

I over sju år har en tidligere fotballtrener terrorisert familien med sjikanerende SMSer. Trass i brudd på besøksforbud henlegger politiet anmeldelsene mot ham.

ANMELDT: Denne 36-åringen skal ha trakassert en familie med stygge SMS'er og brev. I høst ble han ilagt besøksforbud, men fortsatte å ta kontakt med familien. De har anmeldt saken, men trass i bruddet på besøkforbudet henlegger politiet saken. Foto: Privat.
ANMELDT: Denne 36-åringen skal ha trakassert en familie med stygge SMS'er og brev. I høst ble han ilagt besøksforbud, men fortsatte å ta kontakt med familien. De har anmeldt saken, men trass i bruddet på besøkforbudet henlegger politiet saken. Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Er det bare fritt frem nå da? spør en bekymret mor.  

November i år anmeldte hun og familien en 36-år gammel mann for brudd på besøksforbud og sjikane. 21. desember henla politiet saken.   - Vi har mistet troen på politiet. Hele saken er blitt en stor vits, forteller moren.  

Hennes sønn var bare elleve år da hans tidligere trener begynte å sjikanere han og familien med brev og tekstmeldinger med seksuelt innhold, forteller moren til Dagbladet.  

Etter sju år med trakassering ble mannen i september ilagt besøksforbud. 

Da 36-åringen i november brøt forbudet og sendte nye meldinger til familien, ble saken henlagt av politiet på grunn av bevisets stilling.  

- Vi har anmeldt mannen 4-5 ganger, og det var politiet selv som oppfordra oss å ilegge han besøksforbud fordi det da ville være enklere å ta ha. Men når de bare henlegger saken er det heller ikke noe poeng i å ha besøksforbud, forklarer hun  

- Ulovligheter mot barn Mannen er straffedømt seks ganger, for blant annet bedragerier, trusler og skadeverk.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer