Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Vi har planer for Vera

Det ser ikke ut til at Vera Micaelsen blir stående lenge i ledighetskø. Tordis Aavatsmark, underholdningssjef i NRKTV, hadde videre planer for talentet allerede før Spellemannprisen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jo, vi har tenkt å bruke henne i en annen sammenheng, sier Aavatsmark.

Underholdningssjefen vil ikke utdype hvilke prosjekter hun har tenkt seg for 22-åringen, som tok både seere og TV-kritikere med storm.

- Den profesjonelle jobben hun gjorde som programleder under prisutdelingen, styrket meg i troen på at hun er en begavelse. Forventningene ble innfridd, og vel så det, sier en storfornøyd Aavatsmark.

Flere jenter!

Hun karakteriserer Vera som uredd, morsom, forfriskende og engasjert.

- Dessuten trenger vi flere jenter på skjermen, og da synes jeg sjøl, som jente, at det var ekstra hyggelig at hun slo til på Kvinnedagen, 8. mars.

- Så dette var ikke siste gang vi så Vera på NRKTV?

- Definitivt ikke. Vi har allerede vært i dialog med henne, og bekreftelsen på at hun har noe å fare med, har vi fått.

Flott

Aavatsmark er svært godt fornøyd med gjennomføringen av det 25. Spellemannpris-showet.

- Det ble en verdig feiring, med en formidabel bredde musikalsk. Kombinasjonen innhold og programledelse ble veldig bra, fastslår underholdningssjefen.

- Knut Borge og Vera Micaelsen fungerte svært godt i tospann, og det var morsomt å se hvordan de gjennomførte den krevende sendinga. Det var nok trygt for debutanten å ha med en ringrev som Borge, slutter Aavatsmark.

Men nå har hun planer om å slippe Vera løs, uten gamle ringrever å støtte seg til. Aavatsmark er overbevist om at Vera er flygedyktig solo også.

Stor framtid

- Hun er flink, tøff, ung, leken, nysgjerrig og har en veldig ballast, siden hun har lest og kan så mye, skryter programlederkollega Knut Borge av unge Vera Micaelsen.

Han nøler ikke med å spå programlederdebutanten en stor TV-framtid, men tar et lite forbehold.

- Jeg håper NRK forvalter talentet hennes på en klok og forstandig måte, tar vare på henne. Da har hun alle sjanser til å kunne nå langt. Jeg tror nok NRK kjenner sitt ansvar her, sier Borge, som er takknemlig og glad for alle de positive reaksjonene han og programlederkollegaen fikk etter Spellemannprisen.

- Vi hadde lagt oss litt ekstra i selen på grunn av jubileet. Det skulle bli et sprakende jubileumsshow, og reaksjonene tyder på at det ble det, slutter Knut Borge.

Stortalent

- Vera er utvilsomt et stortalent, sier TVNorges informasjonsdirektør, Lasse Gimnes.

- Hun var veldig flink og det er klart hun er et navn vi må ta med i betraktning når vi skal finne nye programledere til TVNorge, som snart er riksdekkende, mener Gimnes.