- Vi har sendt seks strippere til Oslo

BRNO (Dagbladet): - Vi kommer gjerne til Norge for å strippe. Det gjør vi fordi vi liker det, får oppleve andre land og fordi vi tjener gode penger. Men kroppene våre er ikke til salgs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det hevder stripperne Patricia (25) og Carmen (29) og agenten deres, Zdenka Rolinkova i EDA (Erotic Dance Agency), i den tsjekkiske byen Brno.

Zdenka Rolinkova bekrefter overfor Dagbladet at hun har sendt til sammen seks av sine jenter til en nattklubb i Oslo for å strippe, men avviser at virksomheten deres har noe med menneskehandel å gjøre.

Oppdragsgiveren var en klubb-bestyrer fra det tidligere Jugoslavia. Betalingen var 600 norske kroner per jente og kveld, pluss innkvartering og fri reise. - Vi har bare gjort gode erfaringer i Norge. Alle avtaler ble overholdt. Jeg er klar til å sende flere jenter. Ti jenter i samme slengen er ikke noe problem, understreker Brno-kvinnen.

Geskjeften med sex blomstrer. Strippeklubber, pornokinoer og bordeller skjøt opp som sopp etter regnvær da 40 års kommunistiske dogmer ble kastet over bord - i Tsjekkia som i resten av Øst-Europa.

300 jenter står i dag på EDAs formidlingslister. Jentene sendes over hele Europa.

Rolinkova understreker gjentatte ganger at hun driver helt legalt, i en bransje der hun innrømmer at det er lengre mellom de rene hender enn på de fleste andre områder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer