Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Vi har størst!

BERGEN (Dagbladet): Over 100 trøndere har forlenget penisen i utlandet. Slikt går ikke upåaktet hen i Bergen. - Vi har størst, sier bergenserne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dermed nådde byhetsen i går nye høyder. «Stor bart, liten snurrebass», og «De har så lite at de skriver 'pikk' med en k». Det er noen av vendingene som i går ble brukt av Bergensavisen (BA) i omtalen av penisproblemene i Trøndelag. Trønderne forlenger penis for at «redskapen skal stå i forhold til barten», skriver avisa om saken som ble viet førstesida i går.

- Brann er neppe best med ball, men det er bergenserne. Endelig kan vi slå trønderne på noe, sier nyhetsleder Per Lindberg i BA til Dagbladet.

Komplikasjoner

Regionsykehuset i Trondheim anslår at godt over 100 trøndere har reist til utlandet, i de fleste tilfeller til Danmark, for å forlenge penis. En rekke av disse har blitt behandlet på sykehuset som følge av komplikasjoner i etterkant av forlengelsen, meldte Adresseavisen torsdag. Urolog Lars Dæhlen fortalte i går til BA at slike saker har de aldri hatt på Haukeland sykehus.

- De banker oss hele tida med Rosenborg. Nå er det vår tur, mener Lindberg.

Nyhetsredaktør Rolf Dyrnes Svendsen i Adresseavisen vil derimot ikke ta opp hansken fra krangleklare bergensere.

- Jeg har ingen kommentar til dette, sier Svendsen.

- Jeg skjønner godt at de ikke vil snakke om det, flirer nyhetsleder Per Lindberg i BA.

Nyhetsverdi

Helt siden Trondheim utvidet bygrensene på 60-tallet, og dermed ble nest største by i Norge, har de to byene vært i tottene på hverandre. Etter den store kommunesammenslåingen på 70-tallet ble Bergen igjen større enn Trondheim.

- Vi har alltid ville slå trønderne, fortsetter Lindberg.

- Men lengden på utstyret?

- Det er klart vi spiller på patriotisme. Men dette er jo også litt på spøk, og det tror jeg folk forstår, sier Lindberg, som mener det helt klart ligger en nyhetsverdi i det faktum at stadig flere reiser til utlandet for å forlenge manndommen.

Lederen for Brann-supporterne, Einar Wilgohs, lover at penislengde vil bli et tema på Lerkendal neste år.

- Det må være pinlig for dem, sier Wilgohs til BA.

- At vi er bedre utrustet enn trønderne visste vi, men at det sto så ille til hos dem visste jeg ikke.

GODT RUSTET: - Endelig kan vi slå trønderne på noe, flirer nyhetsleder Per Lindberg i BA, mens han tar varene hos ekspeditør Ann-Helen Ørnulfsdottir Jørgensen på Kondomeriet i Bergen nærmere i øyesyn.
Hele Norges coronakart