HADDE MED BARN. Kvinnen hadde med seg et lite barn da hun ble knivstukket. - Vi har vitner både til knivstikkingen og dødsfallet. Flere vitner er kjørt til politihuset for avhør, sier innsatsleder Atle Raa til Dagbladet. Foto: Tor Erik H. Mathiesen / Dagbladet
HADDE MED BARN. Kvinnen hadde med seg et lite barn da hun ble knivstukket. - Vi har vitner både til knivstikkingen og dødsfallet. Flere vitner er kjørt til politihuset for avhør, sier innsatsleder Atle Raa til Dagbladet. Foto: Tor Erik H. Mathiesen / DagbladetVis mer

- Vi har vitner til både knivstikkingen og dødsfallet

Politiet har funnet kniven etter at kvinne (26) ble knivstukket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERGEN/OSLO (Dagbladet): En mann (30) er funnet død etter at han knivstakk en kvinne (26) på åpen gate i Klauvsteinen i Bergen. Mannen løp inn i en nærliggende boligblokk, og hoppet ut av vinduet i 6. etasje.

- Vi har vitner både til knivstikkingen og dødsfallet. Flere vitner er kjørt til politihuset for avhør, sier innsatsleder Atle Raa til Dagbladet.

Kvinnen trillet et lite barn i barnevogn da hun ble angrepet og stukket med kniv. Ifølge innsatsleder Raa er barnet 1,5 år.

- Barnet er kjørt til en sjekk, men er tilsynelatende uten fysiske skader. Det er overtatt av bestemoren sin, sier innsatslederen.

Funnet kniven Raa forteller at de sannsynligvis har funnet kniven som ble brukt.

- Vi har krimteknikere på stedet, og har funnet det som trolig er kniven som er blitt brukt. Vi har også taktiske etterforskere på stedet, som foretar vitneavhør, sier Raa til Dagbladet.

- Hvor er kvinnen knivstukket?

- Vi vet at hun er stukket i kroppen, jeg tør ikke si nøyaktig hvor.

- Kjenner dere til hvorvidt det foreligger bekymringsmeldinger eller kjente trusler mellom de to?

- Vi sitter ikke på informasjon om det nå, men det vil etterforskningen vise, sier Raa.

Funnet død Mannen er bekreftet død, og ifølge politiet er det bekreftet at det er han som har stukket kvinnen med kniv. Kvinnen er kjørt til Haukeland sykehus.

- Knivstikkingen skal ha skjedd ute, deretter løp mannen inn i en boligblokk rett ved og hoppet ut av vinduet, sier Terje Hilland, operasjonsleder i Hordaland politidistrikt, til Dagbladet.

Politiet er på stedet  og foretar åstedsundersøkelser. Operasjonsleder Terje Hilland i Hordaland politidistrikt opplyser at kvinnen var i stand til å snakke med politiet da de ankom stedet.

Kvinnen skal ha hatt med seg et lite barn, og skal ha trillet barnet i barnevogn da hun ble angrepet.

- Jeg kan bekrefte at kvinnen har et lite barn. Barnet er sendt til Haukeland Universitetssykehus for sjekk, sier operasjonsleder Hilland til BT.

Barnet skal være i 1-årsalderen, hevder avisa.

FUNNET DØD: Gjerningsmannen skap ha løpt inn i en boligblokk og hoppet ut av 6. etasje. Foto: Tor Erik H. Mathiesen / Dagbladet
FUNNET DØD: Gjerningsmannen skap ha løpt inn i en boligblokk og hoppet ut av 6. etasje. Foto: Tor Erik H. Mathiesen / Dagbladet Vis mer