- Vi hørte alarmen gå og folk begynte å be

Passasjerer hevder piloten tøffet seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Først kjente passasjerene at flyet rugget kraftig fra side til side. Så kjente de et rykk, da flyet plutselig steg 3000 meter. Det var som å kjøre berg- og dal-bane, sier passasjerer til The Times.

- Vi hørte en alarm. Flyvertinnene ved siden av meg var tydelig skrekkslagne. De tviholdt i stolene, sier Shaun Robinson til The Times.

Han forteller til Daily Mail at det var krisestemning i flyet, og at folk begynte å be. Nå hevder Robinson og flere andre passasjerer, som skulle med Air France fra Manchester til Paris lørdag morgen, at de opplevde marerittet fordi piloten skulle tøffe seg for en passasjer i cockpiten.

- Piloten tok en skarp sving til venstre, så tilbake igjen. Han skulle helt klart vise gutten hvordan man styrer et fly, sier Robinson til Daily Mail

Etter at flyet hadde rullet fra side til side så Robinson en tenåringsgutt komme ut av cockpiten. Gutten hadde et smil om munnen, og flyvertinnene rufset ham i håret. Det var like etter at han kom tilbake til de andre passasjerene at flyet tok den kraftige stigningen. 

Da skal piloten ha fått beskjed fra flygelederne ved Charles De Gaulle om å stige for å unngå kollisjon med flyet foran.

Air France sier de tar anklagene svært alvorlig, og skal etterforske hendelsen.

- FARLIG LEK: Flere av passasjerene begynte å be da Air France-flyet, som skulle til Paris fra Manchester, plutselig tok en kraftig stigning. Flere hevder det hele skyltes at piloten lekte seg. Foto: AFP/Fabrice Coffrini/SCANPIX
- FARLIG LEK: Flere av passasjerene begynte å be da Air France-flyet, som skulle til Paris fra Manchester, plutselig tok en kraftig stigning. Flere hevder det hele skyltes at piloten lekte seg. Foto: AFP/Fabrice Coffrini/SCANPIX Vis mer
- Vi hørte alarmen gå og folk begynte å be