- Vi hørte et langt, redselsfullt skrik

Den nærmeste naboen til barnehagen der noen av eiendelene til savnede Sigrid (16) ble funnet, hørte mistenkelige lyder i natt.

- HØRTE SKRIK: Anne-Mette Sætre forteller Dagbladet om skriket hun og datteren hørte i natt. Foto: Christian Roth Christensen
- HØRTE SKRIK: Anne-Mette Sætre forteller Dagbladet om skriket hun og datteren hørte i natt. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du opplysninger om forsvinningen ber oslopolitiet om at du tar kontakt på telefon 02800. Har du informasjon til Dagbladet, send sms til 2400, epost til 2400@db.no eller ring 24 00 00 00.

(Dagbladet): Politiet hadde i 17-tida i kveld ennå ingen holdepunkter for hvor savnede Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) har blitt av.

Jenta ble savnet i natt, etter at hun aldri kom hjem som avtalt etter å ha spasert fra en venninne rundt midnatt.

Schjetnes mobiltelefon, sko og sokker ble funnet innenfor gjerdet til Østensjø Kanvas-barnehage i Dalbakkveien 75. Stedet ligger bare rundt 300 meter fra jentas bolig.

- Panisk skrik Anne-Mette Sætre er en av de nærmeste naboene til barnehagen, med balkongutsikt til området. Hun forteller til Dagbladet at hun og datteren hørte bråk i 00.30-tida i natt.

- Vi hørte et langt, panisk og redselsfullt skrik. Jeg satt ute balkongen, men datteren min som var inne reagerte også. Skriket kom fra området ved åsen som ligger ved siden av barnehagen. Datteren min sa det hørtes ut som et vondt skrik, sier Sætre.

I dag, da forsvinningen ble kjent, varslet hun politiet om den skremmende lyden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer