Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Vi hørte to høye smell

Men mulige skudd mot trikk var trolig steinkasting eller steinsprut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Bevæpnet politi gikk i 23.30-tida i kveld manngard med hunder og lommelykter i Trondheimsveien i Oslo i et forsøk på å finne ut hva det var som traff sideruta på en trikk mens den var i fart.

- Like før klokka 23 fikk vi melding om at en trikk hadde et kulehull i sidevinduet. Politiet var raskt på stedet, og da vi gjennomsøkte trikken fant vi heldigvis ut at ingen var fysisk skadd, sier innsatsleder Tore Barstad ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet vet ikke hva slags gjenstand som har forårsaket et hull på størrelse med en grovkalibret pistolkule i en av trikkens vindusruter like ved karmen. Ruta, som er truffet fra utsida av gjenstanden, ble pulverisert.

Politiet slo i natt fast at det ikke var skutt mot trikken.

- Det kan for eksempel ha vært steinkasting, men vi vet ikke. Vi konstanterte at det ikke var skudd. Da var det ingen sak for oss, sier operasjonsleder Finn Belle.

- Vi hørte to høye smell. Jenta som satt ved vinduet ble svært rystet og ble kjørt til legevakten for sjekk, forteller en av de 10-12 passasjerene som var ombord til Dagbladet.no.

Den aktuelle trikken ble i natt tatt ut av drift i påvente av eventuelle tekniske undersøkelser.

TRUFFET: En av Sporveiens trikker ble truffet i Trondheimsveien mandag kveld.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media