Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Vi hørte tre skudd

Nye meldinger om skyting på Holmlia.

BRÅK: Også i kveld er det meldt om skyting på Holmlia. Her fra gårsdagens politiaksjon, der to personer ble bragt til sykehus etter et masseslagsmål. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
BRÅK: Også i kveld er det meldt om skyting på Holmlia. Her fra gårsdagens politiaksjon, der to personer ble bragt til sykehus etter et masseslagsmål. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi hørte først to skudd klokka 17.30 og så ett skudd til ett eller to minutter senere. En halvtime etter var politihelikopteret i lufta over oss, forteller et vitne til Dagbladet.

Politet fikk første melding om skytingen klokka 17.32. Deretter fikk de flere meldinger om skytingen. Politiet har så langt ikke kunnet fastslå hva som har skjedd.

- Vi rykket ut, men har ikke funnet noen spor etter avfyrte skudd eller noe åsted, sier operasjonsleder Tore Solberg til Dagbladet.

Politiet har lett i området rundt Hvervenbukta, langs Mosseveien, men har nå avsluttet innsatsen på stedet.

Også i går var det bråk på Holmlia. To personer ble skadd i et masseslagsmål ved Holmlia senter.

Politiet fikk meldinger om at det ble brukt balltrær, golfkøller og andre slagvåpen under slagsmålet. Det ble også meldt om at det var blitt løsnet skudd, uten at politiet kunne bekrefte dette.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media