- Vi kan ikke bekrefte at de svarte boksene er funnet

Signaler kan være andre ting, sier franske myndigheter.

- SIGNALER IKKE BEKREFTET:  På dette bildet henter det brasilianske luftforsvaret opp en del av det savnende flyet fra Atlanterhavet. Den franske havarikommisjonen BEA avviser at det er registret signaler fra det styrtede flyets svarte bokser. Foto: AP Photo/Brazil's Air Force/Scanpix
- SIGNALER IKKE BEKREFTET: På dette bildet henter det brasilianske luftforsvaret opp en del av det savnende flyet fra Atlanterhavet. Den franske havarikommisjonen BEA avviser at det er registret signaler fra det styrtede flyets svarte bokser. Foto: AP Photo/Brazil's Air Force/ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no):
 - Etterforskerne har enda ikke funnet de svarte boksene fra Air France-flyet som styrtet denne måneden. Det sier den franske havarikommisjonen BEA i en uttalelse, ifølge Reuters.

Uttalelsen kom etter at Le Monde i dag skrev at signaler fra de svarte boksene var plukket opp.

- Ingen signaler sendt fra flyets opptaksutstyr har blitt verifisert til nå. I forbindelse med søket som nå er i gang jobbes det kontinuerlig med å eliminere en hver tvil i forbindelse med lyd som fanges opp, skriver BEA.

- Et hvert funn vil bli offentliggjort, heter det videre.

Ifølge en talskvinne for BEA fanges det opp en rekke lyder som har vist seg å være andre ting enn de svarte boksene.

Franske militærskip som søker i området hvor flyet styrtet har hørt lyder, men de svarte boksene er ikke på vist, sier en kilde i det franske Transport-departementet til AP.

- Det er stadig signaler som blir oppfanget som må analyseres. Vi kan ikke bekrefte at de svarte boksene er funnet, sier Martine del Bono, talskvinne for den franske havarikommisjonen ifølge NTB.