- Vi kan ikke utelukke en kriminell handling

Politiet holder alle muligheter åpne i etterforskningen etter funnet av Veronica Heggheim Stegegjerdet (22).

HUNDESØK:  Politihunden Cooper og hundefører Bjørn Rolland har tidligere søkt i området rundt boligen til den døde Veronica Heggheim Stegegjerdet. Søndag ble ekvipasjen fra Bergen igjen satt inn i søk både rundt boligen på Årøy og i strandkanten innerst i Barsnesfjorden i Sogndal. Foto: Fridgeir Walderhaug
HUNDESØK: Politihunden Cooper og hundefører Bjørn Rolland har tidligere søkt i området rundt boligen til den døde Veronica Heggheim Stegegjerdet. Søndag ble ekvipasjen fra Bergen igjen satt inn i søk både rundt boligen på Årøy og i strandkanten innerst i Barsnesfjorden i Sogndal. Foto: Fridgeir Walderhaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SOGNDAL (Dagbladet): Søndag formiddag sperret politiet av et større område rundt boligen til Veronica Heggheim Stegegjerdet (22). Med bistand fra to teknikere fra Kripos ble det gjennomført nye undersøkelser på stedet. Heggheim Stegegjerdet ble funnet død fredag ettermiddag innerst i Barnesfjorden i Sogndal.

Da hadde hun vært savnet i tre uker.

Utelukker ikke drap Fungerende regionlensmann Asle Karoliussen sier til Dagbladet at de ikke kan utelukke at den 22 år gamle kvinnen ble utsatt for en kriminell handling.

- Nei, vi kan ikke utelukke noe slikt i forbindelse med dødsfallet, men vi utelukker heller ikke andre muligheter, og etterforsker saken bredt. Nå har vi gjort oss ferdig med de kriminaltekniske undersøkelsene og har laget en plan for videre framdrift i etterforskningen, sier Karoliussen.

Han vil ikke gå nærmere inn på hvorfor krimteknikere var tilbake på avdødes bopel i går, og om funnet av den døde eventuelt har styrket teorien om at kvinnen ble utsatt for noe kriminelt. Kommunansatt varslet Veronica Heggheim Stegegjerdet ble sist sett 25. oktober da en venn kjørte henne hjem. Tre dager seinere ble hun meldt savnet av en person hun hadde avtalt et møte med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer