«Vi kan se at det er noe som ser ut som en munn, og på den andre siden er det et hull»

Trodde gummivagina var legendarisk sopp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Man kan finne mye rart ute i naturen. Og det var akkurat det landsbyboerne i kinesiske Liucunbu gjorde da de skulle bore ei ny brønn.

Ifølge internasjonale medier, blant annet Huffington Post og Daily Mail, var det ingen i landsbyen som forsto hva de hadde funnet, og dermed ble den lokale TV-kanalen Xi'an tipset.

I TV-lokalene ble tipset tatt vel imot, og sporenstreks rykket en ung, kvinnelig reporter ut for å undersøke funnet.

I videoen over kan du se hvordan landsbyboerne forteller henne om funnet, som de antok at var en sopp.

- En munn og et hull på den andre siden - Vi kan se at det er noe som ser ut som en munn, og på den andre siden er det et hull. Den føles veldig glatt, den føles som kjøtt, sa TV-reporteren i innslaget.

Reporteren la til at det måtte være en sjelden Taisui-sopp, men etter at innslaget gikk på lufta begynte reaksjonene å tikke inn hos TV-kanalen.

For det var så absolutt ingen sopp landsbyboerne hadde funnet. Den «mystiske» gjenstanden hadde hull på begge sider, hvorav det ene altså minnet om en munn, ifølge reporteren.

Sannheten er at det ikke er en munn, men en vagina gjenstanden etterlikner. TV-stasjonen Xi'an fikk raskt flere meldinger om at «soppen» faktisk er et sexleketøy for menn.

- Fikk alle til å le Selskapet bak TV-stasjonen så seg dermed nødt til å rykke ut med en beklagelse på bloggernettstedet Weibo.

- Vårt program fikk alle til å le. Vi beklager den ukomfortable og ukorrekte reportasjen, het det i beklagelsen.

TV-kanalen la også til at reporteren var veldig ung og uerfaren.

Nå har hun og landsbyboerne i Liucunbu iallfall lært seg forskjellen på en sopp og en gummi-vagina.