- Vi kan takke flygerne for at vi lever

Øyvind Melsom opplevde den dramatiske nødlandingen på Gran Canaria.

- DE SPANSKE FLYGERNE VAR HELT RÅ: Øyvind Melsom er imponert over de pilotene etter nødlandingen på Gran Canaria i dag morges. Foto: Henning Lillegård/Dagbladet
- DE SPANSKE FLYGERNE VAR HELT RÅ: Øyvind Melsom er imponert over de pilotene etter nødlandingen på Gran Canaria i dag morges. Foto: Henning Lillegård/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): - Det var jævlig på godt norsk.Det forteller Øyvind Melsom, en av passasjerene på Airbusen som måtte nødlande på Gran Canaria i morges.

Etter en dramatisk nødlanding, fem timers venting på Gando flyplass utenfor Las Palmas og en lang reise hjem, landet han på Gardermoen like etter klokka 19 i kveld.

Takker piloteneHan mener de 180 passasjerene kan takke snarrådige spanske piloter for at de kom fra det hele i live.- Flygerne reddet oss. De spanske flygerne var helt rå. Motorene smalt fire-fem ganger og folk tok på seg redningsvestene. Jeg tror vi var 3-400 meter over banken. Piloten flatet ut og vrengte over. Først en gang, så vrengte han over en gang til. Vi kan ene og alene takke flyverne for at vi er her nå, sier Melsom.

Han forteller at det var mange barn på flyet.- Det var veldig mye unger om bord. Det hadde vært krise om det hadde gått galt.

- Burde skamme segPorgrunns-mannen var derimot ikke imponert over det som ventet da de kom ut av flyet og inn på terminalen igjen.- Det var ingen antydning til service, vi bare satt ved gate 21. Vi fikk ikke noe eget rom vi kunne være i. Men vi hjalp hverandre. Ving og Iberworld burde skamme seg, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer