- Vi klarer ikke å kjenne ham igjen i de beskrivelsene

Tidligere venner av siktede synes det er uvirkelig at 23-åringen skal ha drept Anja (21).

HER BLIR HAN TATT: Mannen, som er i tjueåra, blir her pågripet av politiet i Ålesund etter DNA-funn på stedet der Anja (21) ble funnet drept. Mannen er en kjenning av politiet. Foto: Dagbladet-tipser
HER BLIR HAN TATT: Mannen, som er i tjueåra, blir her pågripet av politiet i Ålesund etter DNA-funn på stedet der Anja (21) ble funnet drept. Mannen er en kjenning av politiet. Foto: Dagbladet-tipser Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Flere av den siktede Ålesund-mannens tidligere venner er i sjokk etter å ha fått vite at 23-åringen har tilstått drapet på Anja (21). - Det er helt uvirkelig at han skal ha gjort dette, sier en tidligere venninne til Dagbladet.

Hun kjente siktede fra da han gikk på videregående. De to gikk ikke på samme skole, men var ofte på fest sammen og hadde flere felles bekjente.

- Han er, slik som jeg kjente ham da, en veldig kjekk og grei gutt. Han var ikke den som var mest utagerende på fest - han satt som oftest i sofaen og snakket med folk. Han var lett å prate med, en veldig hyggelig fyr, sier den tidligere venninnen.

Hun ønsker ikke å stå fram med navn og bilde.

- Gikk så galt På en pressekonferanse i formiddag kom det fram at Anja Weløy Aarseth (21) døde av kvelning. Siktelsen mot mannen er nå også utvidet til å gjelde seksuelt misbruk. Han ble felt av DNA på den drepte kvinnen.

Også i oktober var drapssiktede i møte med retten, da han ble han dømt for trusler mot en annen person.

- I den gjengen jeg var med på den tida var det om å gjøre å være tøffest. Men sånn er det vel i alle ungdomsgjenger. Når jeg hører at han tidligere blant annet har utøvd vold mot en politimann, så klarer jeg ikke å kjenne ham igjen i de beskrivelsene, sier hun til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer