Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Vi kommer aldri til å bli dørmatte for Jens Stoltenberg

Vill jubel blant svette røde på valgvake i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet.no): Rødgrønn valgdagsmåling med stortingsplass for partiet Rødt ble mottatt med et unisont brøl fra alle som har stimlet sammen på valgvake på Dattera til Hagen på Grønland i Oslo.

Klamme kropper, brede smil og klingene ølglass fører Rødt-tilhengerne inn i en håpefull vakgnatt.

- Det skal bli mer en nok å ta fatt på hvis Rødt kommer inn på Stortinget. Å kjempe for LO-kongressens krav om at det ikke skal skje noe med uførepensjonen. er det første vi skal ta tak i, sier Rødts førstekandidat i Oslo, Erling Folkvord, til Dagbladet.

Folkvord lover kamp mot fattigdom og tradisjonell vaktbikkjeholdning dersom partiet får en taburett etter tolv lange år ute av Stortinget.

- Vi vil ta opp saker som betyr noe for alminnelige folk, sier Folkvord. Han lover å støtte opp om det rødgrønne regjeringsalternativet.

- Det er det minst dårlige av de faktiske regjeringsalternativene. Men vi kommer aldri til å bli noen dørmatte for Jens Stoltenberg, sier Erling Folkvord.

- Selv om vi vil bli bare en eller to på Tinget, har vi mange bak oss. Aldri tidligere har så mange aktivister stått på for oss i Oslo, sier Folkvord.

Han tør likevel ikke slippe helt løs før siste stemme er talt opp.

- Det er sterke krefter som jobber i mot oss. Selv om våre aktivister virkelig har stått på, når de bare ut til en del av byens befolkning, sier Folkvord.

Men i salen råder utelukkende optimisme. Anti-kapitalistiske skagord støttes av rungende røster og Erling Folkvord er uansett kveldens helt.

Fra høyttaleranlegget runger følgende megetsigende beskjed:

- Alle under 35 må vise legitimasjon!

Folkvord lover Siv Jensen og co tøffere tak hvis Rødts stortingsplass holder stikk.

- De jobber jo for et annet klassesystem enn oss, sier Erling Folkvord.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 843188239


Varnish cache server

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media