Du leser nå Dagbladet Pluss

- Vi kommer tilbake. Det har skjedd før, og vil skje igjen

Jens Stoltenberg lover å vise muskler i opposisjon. Målet er å ta tilbake makten om fire år.

MORGENGYMNASTIKK: Jens Stoltenberg startet tidlig i går morges med trening sammen med ansatte i departementene. Løping, armhevinger og andre styrkeøvelser gir krefter og overskudd til lange arbeidsdager. Foto: JACQUES HVISTENDAHL
MORGENGYMNASTIKK: Jens Stoltenberg startet tidlig i går morges med trening sammen med ansatte i departementene. Løping, armhevinger og andre styrkeøvelser gir krefter og overskudd til lange arbeidsdager. Foto: JACQUES HVISTENDAHLVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Neste uke må Stoltenberg overlate statsministerens kontor til Erna Solberg og flytte ut av statsministerboligen og tilbake til tomannsboligen på Nordberg.

- Det blir en ukomplisert flytteprosess. Pakkingen går fort. Det er noen esker med klær og bøker. Det meste på kontoret og i statsministerboligen er jo statens eiendom, sier Stoltenberg. Men makta blir igjen hos Erna Solberg og Siv Jensen.

Han har vært statsminister og landets fremste og mektigste politiker i åtte år. Men etter valget har Stoltenberg kommet i skyggen av Erna Solberg og Siv Jensen.

- Det er helt naturlig at de som skal danne regjering, får stor oppmerksomhet. Det følger av valgresultatet, og det var tilsvarende oppmerksomhet da vi satt og forhandlet på Soria Moria.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.