Offerets første møte med serieovergriperen:

- Vi lagde rundt 90 filmer. Det pågikk i fem-seks timer

Rystende detaljer kommer fram i retten. Slik manipulerte den tidligere fotballdommeren flere hundre tenåringer.

TILTALT: Fotballdommeren i 20-åra er tiltalt for overgrep mot flere hundre gutter i det som er karakterisert som Norges største nettovergrepssak Foto: Privat
TILTALT: Fotballdommeren i 20-åra er tiltalt for overgrep mot flere hundre gutter i det som er karakterisert som Norges største nettovergrepssak Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLESTRØM (Dagbladet): - Jeg satte meg på toget, og visste ikke hva som skulle skje. Han møtte meg på togstasjonen og så kjørte vi hjem til ham.

Slik startet ett av de 268 ofrene i norgeshistoriens største overgrepssak sin historie om første gang han og den tiltalte tidligere fotballdommeren møttes. Selv var han 17 år da de to traff hverandre ansikt til ansikt. Tiltalte var i starten av 20-åra.

Fornærmede forteller på rettssakens fjerde dag at han ble plukket opp på togstasjonen utenfor Oslo en vinterdag i 2016. Derfra kjørte han og tiltalte til boligen hvor den tidligere fotballdommeren bodde.

Kort tid etter at de kom fram, startet de seksuelle overgrepene som ble filmet.

- Vi lagde rundt 90 filmer på 20-30 sekunder. Det varte i fem-seks timer. Seinere ble filmene sendt over til «Sandra», forteller fornærmede.

«Sandra» var en falsk identitet tiltalte brukte for å komme i kontakt med unge gutter.

Kjærlighet og trusler

Møtet var det første av to mellom gutten og den tidligere fotballdommeren. Men kontakten strekker seg langt utover de fysiske treffene. Våren 2015, da gutten var 16 år, møttes han og «Sandra» på sjekkeappen Tinder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer