- Vi lekte mye sammen

Sara (8) la i dag ned sin helt spesielle siste hilsen ved åstedet for drapet på Cicilie Watnan Lian (7) og Anne Grete Vollum (35).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I dag våknet det lille lokalsamfunnet i Overhalla til nyheten om at mannen som etter alt å dømme sto bak dobbeltdrapet på Skogmo er pågrepet. Det gjorde slutt på frykten for at drapsmannen ennå oppholdt seg i nærområdet, men den gruoppvekkende forbrytelsen er ennå umulig å forstå for lokalbefolkningen.

- Vi lekte mye sammen

Åtte år gamle Sara Antonsen Fuglum ble i dag med mamma Cathrine Fuglum og flere andre barn utenfor huset der den 35 år gamle Anne Grete Vollum, gravid med tvillinger, og den sju år gamle jenta Cicilie Watnan Lian som hun satt barnevakt for, ble tatt av dage. Sara er i samme elevgruppe som den drepte jenta, på barne- og ungdomsskolen i Overhalla.

- Cicilie var bestevenninna mi, vi lekte vi mye sammen, forteller Sara, forsiktig, men med klar stemme til Dagbladet.no.

Rose, fjær og koalabamse

Politisperringer og etterforskere fra Kripos som jobber rolig på innsiden preger Skogmo også i dag, men nå har sørgende bidratt for å dempe alt det grusomme, med fakler, blomster og hilsener som er lagt ned ved innkjørselen til bygningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer