- Vi leter til vi er 100 prosent sikre på at hun ikke er her

Søker etter savnede Agnes (34) i et tjern.

BISTÅR: Norsk Folkehjelp gjennomfører undervannssøk i Gardbekktjernet på oppfordring av politiet. De søker etter spor som kan lede til oppklaring i Agnes Elisabeth Müllers forsvinning. Foto: Endre Vellene
BISTÅR: Norsk Folkehjelp gjennomfører undervannssøk i Gardbekktjernet på oppfordring av politiet. De søker etter spor som kan lede til oppklaring i Agnes Elisabeth Müllers forsvinning. Foto: Endre Vellene Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FORSAND (Dagbladet): Mens den siktede ektemannen i dag ble framstilt for varetektsfengsling, har Norsk folkehjelp finkjemmet  Garbekktjernet i Forsand for spor etter savnede Agnes (34).

Bare en kort kjøretur unna ligger familieboligen der hun og hennes drapssiktede ektemann bor med sine to barn.

- Lett i hele dag - Vi har lett i hele dag, men ikke funnet noe som har vært av interesse i forhold til saken, sier Espen Brekke til Dagbladet.

Han er med på søket i tjernet, som først ble omtalt av Aftenbladet. Dagbladet møter ham ved det tjernet, som ligger et stykke unna veien, omlag fem minutter unna boligen Agnes' hus.

- Vi leter til vi er 100 prosent sikre på at hun ikke er her, sier Brekke til Dagbladet.

- Det er møysommelig arbeid, det er veldig liten sikt i disse småvannene. Det blir mye fram og tilbake, fram og tilbake - og logging med GPS, slik at vi er sikre på å få gjennomsøkt hele vannet, sier han.

- Alle gjenstander Tobarnsmoren ble sist sett Skjærtorsdag, og ble meldt savnet tre dager seinere - 19. april. Det har siden vært søkt både på land og i vann, og med helikopter. 36-åringen, som opprinnelig er tysk, er fortsatt ikke funnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer