- Vi må bare bygge opp gården igjen

Datteren i Bergen fikk sjokkmeldingene om skuddene mot mora og brannen på hjemgården i Holmestrand.

DRAMATISK:  Kvinnen (66) som eier gården i Hannekleiva måtten hoppe fra et toalettvindu i annen etasje for ikke å brenne inne. FOTO: STENER KALBERG.
DRAMATISK: Kvinnen (66) som eier gården i Hannekleiva måtten hoppe fra et toalettvindu i annen etasje for ikke å brenne inne. FOTO: STENER KALBERG. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Odelsjenta til Bakke gård i Holmestrand, Marie Sølverud (36), fikk med kort mellomrom sjokkbeskjedene om at mora var skutt og at barndomshjemmet er brent ned til grunnen.

Marie Sølverud, som er advokat og leder i Advokatfirmaet Sølverud MNA i Bergen, var seint fredag kveld på vei fra Vestlandet til Bergen for å besøke mora på sykehuset i Drammen.

Hun har planlagt å overta hjemgården, og endrer ikke på det etter det tragiske som skjedde fredag ettermiddag.

- Dette er barndomshjemmet mitt, og jeg skal fortsatt overta gården. Vi må bare bygge den opp igjen. På tross av det forferdelige, er jeg bare så glad for at det gikk bra med mamma, sier Marie Sølverud til Tønsbergs Blad. Hoppet fra annen etasje Hennes 66 år gamle mor som eier Bakke gård der skyte- og branndramaet utspant seg i ettermiddag, måtte hoppe ut av et vindu fra annen etasje i hovedbygningen på gården etter at huset sto i full fyr.

Hun hadde låst seg inne på et toalett i annen etasje etter at en mann med tilknytning til gården hadde fyrt av flere skudd inne i huset før han fyrte av flere skudd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer