Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Hadia Tajik tar selvkritikk etter Hans-Wilhelm Steinfelds kritikk

- Vi må i mye større grad oppsøke folk som har et annet ståsted enn oss

Hadia Tajik tar Hans-Wilhelm Steinfelds tirade mot «politisk korrekte» politikere på alvor.

FÅR KRITIKK: Hans-Wilhelm Steinfeld mener Ap's nestleder Hadia Tajik er en del av den politisk korrekte eliten som mangler peiling på hva vanlige folk er opptatt av. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FÅR KRITIKK: Hans-Wilhelm Steinfeld mener Ap's nestleder Hadia Tajik er en del av den politisk korrekte eliten som mangler peiling på hva vanlige folk er opptatt av. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): - Vi må bli flinkere til å identifisere kløftene som kan finnes i vår egen befolkning. De handler ikke bare om sosiale og økonomiske forskjeller, men kan også handle om verdimessige avstander. Dem må vi bygge bru over, istedenfor å sementere de avstandene ved å snu oss vekk og si at dette blir for ubehagelig, eller at uroen er uberettiget, sier Arbeiderpartiets nestleder Hadia Tajik til Dagbladet.

- Har glemt folket

I helga gikk tidligere NRK-korrespondent, nå PR-rådgiver Hans-Wilhelm Steinfeld til frontalangrep på norske politikere, som han mener har glemt folket og isteden er for opptatt av å være politisk korrekte.

Anledningen er Donald Trumps nylige valgseier i USA, og Brexit i Storbritannia. Begge hendelsene skyldtes delvis en stor folkeopinion som «etablissementet» ikke hadde maktet å fange opp, og Steinfeld ser en liknende tendens i Norge, med politikere som ikke ser at folk er redde for sin økonomiske framtid.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?