- Vi må ikke være redde for å bruke ordet «disiplin». Lærerne må ha sanksjonsmuligheter

Sjekk om din skole synder mot Trond Giskes «tidstyvtest».

VIL HA DISPLIN: Ap-nestleder Trond Giske mener kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen har kastet bort tid på nye og unødvendige utredninger, og at tiltakene han har iverksatt treffer for smalt ettersom det hovedsakelig rettes mot byråkratiet. Foto: Benjamin A. Ward
VIL HA DISPLIN: Ap-nestleder Trond Giske mener kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen har kastet bort tid på nye og unødvendige utredninger, og at tiltakene han har iverksatt treffer for smalt ettersom det hovedsakelig rettes mot byråkratiet. Foto: Benjamin A. Ward Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Hvis det forsvinner fem minutter fra hver skoletime til bråk og uro, så tilsvarer det et helt skoleår med tapt undervisningstid i grunnskolen, sier Trond Giske (Ap) til Dagbladet.

Onsdag skal han ut i strid mot kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen i en direktesendt skoledebatt på NRK. Giske, som også er leder for kirke-, utdannings- og forskningskomiteen på Stortinget, er klar for en skikkelig kamp. Tidstyvene er blant temaene han skal utfordre Røe Isaksen på.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer