-  Vi må spre evangeliet

Kjell Magne Bondevik var mer prest enn statsminister da han åpnet sommerstevnet i Sarons Dal i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SARONS DAL (Dagbladet): Bondevik var æresgjest da evangelist Aril Edvardsen markerte 40-årsjubileet for sommerstevnene i Sarons Dal. Og i sin gratulasjonstale kom også evangelisten i Bondevik fram.

-  Jesus sa: «Jeg er veien, sannheten og livet.» Det finnes bare én måte å teste ut på om Jesus snakket sant, og det er å prøve det ut. Jeg gjorde det, og fant ut at det er sant, sa en engasjert Bondevik i reneste emissær-stil. Han ble belønnet med voldsom og langvarig applaus.

Møtene i Sarons Dal er ikke som andre møter. Det er lite halleluja, men full fres likevel.

-  Det er jo så en kan bli inspirert her, sa Bondevik etter at han hadde tent forsamlingen.

Enden nærmer seg

Deretter tok skaperen av Sarons Dal, Aril Edvardsen, ordet.Med tordenrøst forkynte han at de siste tider nærmer seg. Edvardsen er så sikker i sin sak at han har gitt ut et eget hefte om saken. Tittelen er «Nå er det alvor».

Statsminister Kjell Magne Bondevik ønsket ikke i går å uttale seg om de siste tider og dommens dag, og han ville slett ikke identifiseres med Edvardsens alvorstyngende budskap.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.