- Vi må straks få på plass lukkede asylmottak

Frp reagerer sterkt på at 237 asylbarn har forsvunnet de siste fire årene. De mener barna bør lukkes inne.

SKANDALE: Mazyar Keshvari  (Frp) mener det er skandale at ingen tar ansvar for asylbarna. Han mener lukkede asylmottak er løsningen. FOTO: BENJAMIN A. WARD / DAGBLADET
SKANDALE: Mazyar Keshvari (Frp) mener det er skandale at ingen tar ansvar for asylbarna. Han mener lukkede asylmottak er løsningen. FOTO: BENJAMIN A. WARD / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går skrev Dagbladet om flere hundre asybarn som har forsvunnet fra norske mottak de siste fire årene. Fremskrittspartiets tredjekandidat i Oslo, Mazyar Keshvari, mener tallene viser at det er nødvendig å få på plass lukkede asylmottak.

- Med lukkede asylmottak ville ikke disse barna kunne kidnappes og utnyttes av kyniske menneskesmuglere, sier Keshvari til Dagbladet.

- Barns liv står på spill Frp reagerer sterkt på at barn i norske asylmottak ikke har den samme tryggheten som norske barn og mener situasjonen er ute av kontroll.

- Vi krever nå at tryggheten til disse barna sikres og da er den eneste løsningen lukkede asylmottak. Her driver dessverre justisministeren ansvarspulverisering i kjent stil. Dette burde hun holde seg for god til i en situasjon hvor barns liv står på spill.

Inhumant tiltak Frps Keshvari mener regjeringen ikke gjør noe for å bedre situasjonen.

- At de offentlige etatene skylder på hverandre uten at noen tar ansvar for asylbarnas situasjon, er rett og slett en skandale.   Han mener justisministeren har forsøkt å fremstille lukkede asylmottak som et inhumant tiltak. Keshvari mener det heller er inhumant at regjeringen lar barna forsvinne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer