VENSTRE-OPPVASKEN

- Vi må ta vare på Trine

Abid Raja misliker at partileder Trine Skei Grande rakkes ned på. Nå ber han Venstre-folk bruke innestemmen.

FULL STØTTE: - Så lenge Trine ønsker å fortsette som leder har hun min fulle støtte. Det skal det ikke være noen tvil om, sier Abid Raja. Foto: Gunnar Ringheim / Dagbladet
FULL STØTTE: - Så lenge Trine ønsker å fortsette som leder har hun min fulle støtte. Det skal det ikke være noen tvil om, sier Abid Raja. Foto: Gunnar Ringheim / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Vi er et lite parti og har ingen å miste. Vi må ta vare på hverandre, og vi må også ta vare på Trine, sier Abid Raja til Dagbladet.

Etter det begredelige valgresultatet har en rekke sentrale Venstre-politikere de siste dagene krevd at Trine Skei Grande skal trekke seg. Unge Venstre lanserer Guri Melby og Sveinung Rotevatn som utfordrere til Skei Grande og hennes nestledere Ola Elvestuen og Terje Breivik.

Viet sitt liv

Abid Raja maner til besinnelse.

- Vår ledertrio fortjener stor takk for den innsatsen de har lagt ned, selv om ikke valgresultatet ble som vi hadde håpet. Folk må huske at Trine gjentatte ganger har levert flere over-sperregrensevalg for Venstre.

- Hun har vært en samlende figur for partiet i mange, mange år. Hun har viet sitt liv til Venstre og gitt av sin sjel, sin personlighet og all sin tid. Som kulturminister leverer Trine fantastisk politikk og nyter stor anseelse ute i kultur-Norge, sier Raja.

- La meg rent hypotetisk si til dem som mener at Trine bør gå av: Vi skal uansett ha henne med videre i partiet. Derfor misliker jeg måten hun nå rakkes ned på. Hvis Trine ønsker å fortsette, skal hun selv få meddele det til valgkomiteen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer